Om mærkeordningen   |   Om os   |   Kontakt   |   Log ind Engelsk flag Tysk flag Svensk flag Islandsk flag  
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder
PilFind steder
PilVirksomheder
PilKommuner
PilAktuelt
PilOm mærkeordningen
PilOm os*Udskriv denne side    *Læs højt   Tekststørrelse Større font *Mindre font

Selvregistrering

Ønsker du ikke at få lavet en professionel God Adgang mærkning af din virksomhed, har du mulighed for selv at lave en registrering af adgangsforholdene til din virksomhed. Det er gratis, men tilgengæld skal du selv lave arbejdet. Med en selvregistrering får du mulighed for at fortælle dine interessenter og potentielle medarbejdere om tilgængeligheden til jeres fysiske rammer. Du får dog ikke tildelt God Adgang mærker og du får heller ikke en tilstandsrapport over tilgængeligheden med forslag til forbedringer. Du kan linke til faktaarket på godadgang.dk med oplysninger om tilgængeligheden på din egen hjemmeside og i jobannoncer.  

 

Hvorfor gennemføre en selvregistrering og hvor?

 

Tilgængelighed handler for en virksomhed om indretning og tilpasning af arbejdspladsen, så den i udgangspunkt eller på sigt også inkluderer de behov forskellige handicapgrupper har.

 

Ved at gennemføre en eller flere selvregistreringer af en virksomheds tilgængelighed sættes fokus på de udfordringer en medarbejder med handicap står overfor. Det er en vigtig proces for at nedbryde barrierer og aflive myter og fordomme.

 

Samtidig sender en registrering et klart signal til omverdenen om, at virksomheden tager tilgængelighed for mennesker med handicap alvorligt!

 

Hvordan forløber en selvregistrering?

 

Når du gennemfører en selvregistrering stilles spørgsmål om tilgængeligheden i din virksomhed baseret på 7 handicapgruppers grundlæggende behov.

 

At gennemføre en selvregistrering kan ikke med sikkerhed fastslå, hvilke handicapgrupper I kan rumme i virksomheden, men giver et generelt overblik over tilgængelighedsforholdene.

 

Det kan være værdifulde oplysninger, hvis I ønsker at fastholde eller ansætte en medarbejder med handicap.

 

Først skal du oprette dig som bruger for at kunne lave en selvregistrering.

 

Det tager ca. 20 minutter at gennemføre en selvregistrering.

Kom godt i gang!

Vi har lavet en vejledning I, hvordan man laver en selvregistrering. Find vejledningen her.til topGå til top

"Udnyt potentialet"

Klik her for at læse mere om kampagnen og 161 tilmeldte virksomheder.


Kollega til Kim:
"Han holder simpelthen styr på det hele. Han har en meget stor stolthed i sit arbejde."

Kims historie