Om mærkeordningen   |   Om os   |   Kontakt   |   Log ind Engelsk flag Tysk flag Svensk flag Islandsk flag  
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder
PilFind steder
PilVirksomheder
*Pil Sådan bliver du medlem
*Pil Ydelser og priser
*Pil Sådan bruger du God Adgang
*Pil Markedsføring af medlemmer
*Pil Brug dit log in
*Pil Lav en test
*Pil Nyttige link

PilKommuner
PilAktuelt
PilOm mærkeordningen
PilOm os
 
*Udskriv denne side    *Læs højt   Tekststørrelse Større font *Mindre font

God Adgang - et salgsparameter for din virksomhed

I den benhårde konkurrence der i dag er om kunderne, er der ikke råd til at overse behovet for tilgængelighed. Alene i Danmark er 1. mio mennesker berørt af et handicap. Måske fordi de har allergi, har svært ved at gå eller fordi alderen har gjort synet og hørelsen lidt dårligere end det var engang. For den store gruppe af mennesker er gode adgangsforhold et af de vigtigste købsparametre.

Et medlemskab af God Adgang er et markedsføringsværktøj, som kan bruges til at nå ud til en større kundegruppe. Et kvalitetstempel der signalerer et etisk og menneskeligt miljø i din virksomhed, hvor gæsternes behov er i fokus. Et salgsparameter der differentierer virksomheder og som bør udnyttes målrettet i markedsføringen af din virksomhed.

Gode grunde til at benytte Mærkeordningen God Adgang

Som God Adgang mærket opnår din virksomhed følgende:

Læs mere nedenfor:

Formidling og markedsføring

I stort set alle de målgrupper, som virksomheder/kommuner opererer med i dag, finder man mennesker med funktionsnedsættelse. Blandt konferencedeltagere, museumsgæster, biblioteksbesøgende, sportsudøvere m.m. vil der meget ofte være mennesker, som er afhængige af, at bygninger og faciliteter er indrettet på en gennemtænkt måde.

Information om tilgængelighed er en forudsætning for, at mennesker med funktionsnedsættelse kan færdes på lige fod med alle andre og være forbrugere, borgere, gæster eller kunder. Gode adgangsforhold er et salgsparameter med meget stor betydning for op mod 20% af den danske befolkning.

Godadgang.dk er med til at bringe information om tilgængelighed ud til borgere og dermed gøre afstanden kortere mellem kunder med funktionsnedsættelse og interessante produkter. Læs mere om brugen af godadgang.dk

Mærkede steder præsenteres på godadgang.dk med informative faktaark på 4 sprog, som informerer om virksomheden og redegør for tilgængelighedsforholdene. Du får tilsendt et skilt, som kan hænges op i virksomheden og mulighed for at markedsføre din virksomhed, som tilgængelig for en eller flere af de 7 handicapgrupper, som Mærkeordningen opererer med. Dit medlemskab af God Adgang markedsføres også med link på visitdenmark.com samt via samarbejder med andre hjemmesider som copenhagencard.dk, mik.dk, turistattraktioner.dk, grønnekonferencer.dk og den store offentlige portal borger.dk 

Professionelt og uvildigt tjek af tilgængeligheden

En faglig gennemgang af din virksomhed sætter tilgængeligheden på dagsordenen. Skal du renovere, bygge om eller vil du bare gerne have flere kunder, kan et tilgængelighedstjek vise dig, hvordan du indretter faciliteter til dine kunder endnu bedre. Vores registranter registrerer alle relevante forhold vedr. den fysiske tilgængelighed, og du får en statusrapport, som viser hvordan tilgængeligheden kan forbedres.

God Adgangs personale står til din rådighed, når du har brug for det. Et tilgængelighedstjek afprøver om din virksomhed lever op til alle minimumskrav til tilgængelighed til eksisterende bygninger. Kravgrundlag er udviklet af Dansk Standard i konsensus mellem handicaporganisationerne i Danmark og de berørte brancher. Læs mere om kravgrundlaget

Corporate social responsibility

Selvom god tilgængelighed er et nøgternt salgsparameter rettet mod en meget stor målgruppe, tillægges hensynet til, at alle mennesker skal kunne bydes velkommen ofte en stor social værdi for en virksomhed fra såvel kunder som ansatte. Mærkeordningen God Adgang er et godt værktøj til at engagere medarbejdere i virksomhedens sociale image udadtil. Steder, der har fokus på tilgængelighed, signalerer engagement og kvalitet og dette kan være med til at påvirke virksomhedens image i positiv retning.  

 til topGå til top
Log ind
Glemt adgangskode >
Opret bruger >

Vi samarbejder med
Dansk Standard
Dansk Standard >


Nye mærker
Kronborg Slot
Kronborg Slot >

Læs de nye faktaark når du planlægger en tur
Tilbud
Danhostel Sønderborg - Vollerup Vandrerhjem - Handicapværelser S1-S10
Danhostel Sønderborg - Vollerup Vandrerhjem - Handicapværelser S1-S10 >

Miniferie på Danhostel Sønderborg Vollerup Vandrerhjem