Om mærkeordningen   |   Om os   |   Kontakt   |   Log ind Engelsk flag Tysk flag Svensk flag Islandsk flag  
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder
PilFind steder
PilVirksomheder
PilKommuner
*Pil Kom godt igang
*Pil Informationsfilm
*Pil Værktøjer til kommuner
*Pil Kommunalt samarbejde

PilAktuelt
PilOm mærkeordningen
PilOm os
 
*Udskriv denne side    *Læs højt   Tekststørrelse Større font *Mindre font

Skal alle være velkommen i din kommune?

God adgang til kommunens bygninger har betydning for mange mennesker. I Danmark er 1 mio. mennesker berørt af en funktionsnedsættelse. Måske fordi de har allergi, har svært ved at gå eller fordi synet og hørelsen er lidt dårligere end det var engang. Mange af os vil på et tidspunkt i vores liv - før eller siden - skulle bruge en rollator for at komme omkring eller måske siddende i en kørestol. God adgang til vores bygninger og udearealer betyder, at flere mennesker kan færdes uden problemer på egen hånd. Og det er jo et mål, der er til at forstå.

Alle ressourcer skal anvendes fornuftigt

At skabe god tilgængelighed er en fornuftig anvendelse af kommunens ressourcer. Helt fejlagtigt opfattes arbejdet med tilgængelighed ofte som dyrt og besværligt og det behøver det ikke at være. Dårlige adgangsforhold derimod betyder, at der skal bruges uforholdsmæssig mange ressourcer på at finde alternative løsninger, ad hoc løsninger, mere bemanding, flere hjælpere, mere opsyn. Vi synes, det er bedre at bruge ressourcerne på at afdække og afhjælpe tilgængelighedsmæssige barrierer, så flere ved egen hjælp kan færdes i kommunen.

Foreningen God Adgang vejleder gerne om, hvordan man i din kommune kan gøre arbejdet med tilgængeligheden lettere, mere synligt og på et højt fagligt grundlag.  

Ring og hør mere om hvordan vi bruger Mærkeordningen God Adgang i både den faglige rådgivning og som informationssystem til kommunens borgere.

 til topGå til top
Log ind
Glemt adgangskode >
Opret bruger >

Vi samarbejder med
Arbejdsmarkedets Feriefond
Arbejdsmarkedets Feriefond >


Nye mærker
Gentofte Sportspark - Rulleskøjtehal
Gentofte Sportspark - Rulleskøjtehal >


Tilbud
Vejle Center Hotel - Handicapværelser/Allergiværelser 147 og 149
Vejle Center Hotel - Handicapværelser/Allergiværelser 147 og 149 >