Godadgang Logo

ARKIVERET INDHOLD

Indholdet er måske ikke længere relevant eller gældende!

Brug dit log in

Alle mærkede virksomheder får tildelt et log in til godadgang.dk. Med dette log in kan du

  • opdatere stamdata om virksomheden
  • lægge informative og sælgende tekster ind om virksomheden
  • lægge interessante tilbud ind
  • lægge tyske, engelske og svenske tekster ind om din virksomhed

Har du glemt dit firmas log in skal du sende en mail til info@godadgang.dk eller ringe på 51 34 35 96.

Opdatering af stamdata om virksomheden

Medlemmer af mærkeordningen skal selv vedligeholde alle stamoplysninger om virksomheden på godadgang.dk. Når du logger på godadgang.dk får du et ekstra menupunkt øverst i venstremenuen, der hedder Min godadgang. Her vælger du Mine registreringer og kan nu rette i stamdata, som består af adresseoplysninger, mail og telefonnumre samt en beskrivelse af virksomheden/stedet. Det er vigtigt, at disse oplysninger altid er korrekte

Upload billeder

(gælder kun steder der er registreret før 2015)

Når du vil ændre et billede på dine registreringer, skal du ligeledes ind under Mine registreringer og Upload billeder. Præsentationen bliver flottere, hvis du har forskellige vellignende billeder på de forskellige registrerede faciliteter. Da sitet henvender sig til mennesker med funktionsnedsættelse, er det især vigtigt, at det er korrekte billeder af de faciliteter registreringerne vedrører. Et billede kan ofte være med til at visualisere tilgængeligheden. Det er også under funktionen Upload Billede at du kan uploade jeres logo. Vær opmærksom på størrelsen af de billeder du vil uploade. Følg de mål der er angivet (100 pixel i bredden for de små billeder og 180 pixel i bredden for de større billeder til faktaarkene).

Interessante tilbud fra virksomheden

Du har mulighed for at skabe ekstra opmærksomhed på din virksomhed ved at indtaste et særligt tilbud. Det kan være et arrangement, du ønsker at fremhæve eller et specielt sæsontilbud. De tilbud du indtaster vises på dit faktaark. Men derudover findes det også som bannerreklame i højre menuen på godadgang.dk og under punktet Tilbud fra medlemmer.
Gå ind under punktet ”mine tilbud” og skriv din tekst.

Engelske, tyske, svenske og islandske tekster

Godadgang.dk findes også i 4 sprogversioner. Derfor kan du også sprogversionere beskrivelsen af din virksomhed. Du skal vælge menupunktet Min godadgang og vælge Mine registreringer.Scroll ned i bunden og klik på linket Tryk her for at åbne registreringssystemet i et nyt vindue. Her vælger du Rediger oversteder eller Rediger sted, alt efter hvad du vil opdatere. Her vælger du så Rediger tekster.


 

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96