Godadgang Logo

Ligger din klinik udenfor Region Hovedstaden

Alle praksis og klinikker i Danmark kan blive God Adgang registreret. Dermed bliver det lettere for patienter og pårørende at forberede sig, inden der bestilles tid til et besøg. God Adgang tilbyder alle klinikker de samme ydelser. Den eneste forskel er, at klinikker udenfor Region Hovedstaden selv skal betale for besøget og medlemskabet. 

Prisen for det første besøg, hvor oplysninger om adgangsforholdene registreres, er kr. 3.950,- ex. moms. 

Alle medlemmer af God Adgang betaler et årligt medlemsgebyr, som tilsammen finansierer ordningen.  I medlemsgebyret er inkluderet et genbesøg hvert 3-4. år, hvor alle oplysninger opdateres, visning af oplysninger om klinikken på godadgang.dk og på sundhed.dk samt gratis adhoc rådgivning, hvis man har planer om at ændre på indretningen af klinikken.

Årsgebyret for en klinik er kr. 1.150,- ex. moms om året.

Sådan bliver din praksis God Adgang registreret

Billede af Sådan bliver din praksis God Adgang registreret

For at blive God Adgang registreret skal din praksis have et besøg af en konsulent fra God Adgang. Konsulenten forberede alt materiale, der skal bruges til en mærkning

Læs mere om hvordan din klinik bliver God Adgang mærket

Fagligt input om tilgængelighed

Billede af Fagligt input om tilgængelighed

Skal du flytte, bygge om eller udvide din praksis kan det være en god ide at få rådgivning i god tid, så du kan sikre dig, at ændringerne overholder bygnings- reglementet og regionens krav om gode adgangsforhold.

Læs mere om God Adgangs rådgivning til sundhedsbehandlere

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96