Godadgang Logo

Aalborg Kongres og Kultur Center - også God Adgang mærket

28-02-2022

Europahallen, Aalborghallen og en stribe dejlige mødelokaler finder man i AKKC - Aalborg Kongres og Kultur Center. God Adgang har været på besøg, og nu kan du også læse om adgangsforholdene i detaljer og se billeder af de forskellige faciliteter. 

AKKC har i en årrække lagt sig i selen for at tilbyde ligeværdige oplevelser, som alle har adgang til. Og der er gode adgangsforhold - herunder også for gæster med et handicap. Du kan læse om ankomst og adgangsforholdene via dette link og sågar studere hvilket af de 5 tilgængelige toiletter, der passer dig bedst.

Når du booker billetter til et arrangement i AKKC, skal du ved samme lejlighed informere personalet om eventuelt særlige behov, som personalet bør tage højde for.  Det kan være, at du gerne vil sidde med ryggen til vinduer, har brug for at teleslyngen er slået til, en stol med armlæn, en siddeplads, som kan nås uden trapper eller en plads til en kørestol i stolerækken. Det rutinerede personale kan organisere mange ting, når de ved det i god tid.

Vi håber du finder et fint arrangement som du har lyst til at deltage i. Se mere på AKKC.dk 

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96