Godadgang Logo

Adgang til strande i Slagelse Kommune

10-05-2022

I Slagelse kommune ligger der 4 dejlige strande: Kobæk Strand, Ceresstrand, Næsby Strand og Stilling Strand som alle er God Adgang registreret. Du kan både i billeder og tekst læse om adgangsforholdene, og gæster med et handicap kan vurdere hvilke oplevelser, der er tilgængelige ud fra egne forudsætninger. 

Kobæk Strand er i klasse 1. Der er gode parkeringsforhold, fine toiletfaciliteter, køretæppe over klitterne og stranden samt en lang solid badebro ud i vandet. Fra broen er der fine trapper ned i vandet med gode håndlister at holde i og gode bænke at sidde på. Som noget helt nyt og enestående bliver der fra i år opsat en løfteplatform, som kan køre ned i vandet og op igen. Fra platformen kan man flyde ud i det smukke friske vand. Aldrig før har det været så let at komme i vandet ved Kobæk Strand.

De øvrige strande ligger i forbindelse med rekreative arealer, og man kan komme ned til stranden og nyde synet af vandet og mærke vinden. Ved Ceresstrand er der også opholdsarealer på græs, som man kan slå sig ned på. Men for at komme ud på stranden og helt frem til vandet skal man kunne gå i sand. Ved alle strande er der sørget for fine toiletfaciliteter - herunder også handicaptoiletter.

Du kan læse mere om de 4 strande via nedenstående link:

Kobæk Strand

Ceresstrand

 Næsby Strand

Stilling Strand

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96