Godadgang Logo

Besøg Amalienborg Museet

01-03-2024

Kongernes Samling har en udstilling i Amalienborgmuseet, som ligger i Christian VIII’s Palæ, som er ét af de fire palæer, der udgør Amalienborg. Du kan se de kongelige arbejdsværelser gennem tiden fra Christian 9. til Frederik. 9. (Hendes Majestæt Dronning Margrethes far), kammeret med udstilling af Fabergé og de øvrige smukke rum, der har dannet rammen om store begivenheder gennem tiderne.

Museet er i 3 etager, og der er adgang mellem etagerne via en personalebetjent elevator for de, som ikke kan benytte trapperne. Gæster, der benytter rollator eller kørestol, skal være opmærksom på, at man skal  kunne benytte en trappelift lige efter indgangen (7 trin), som har et lad med en størrelse på 78 x 90 cm og som kan løfte 225 kg, for at komme frem til elevatoren. Hvis ikke det er muligt at benytte trappeliften, kan museet kun beses via trapper. 

God Adgang registreringen af museet er netop blevet opdateret, og du kan se billeder af adgangsforholdene og læse om de enkelte detaljer i præsentationen af museet.

 

  

  

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96