Godadgang Logo

God Adgang har fået ny hjemmeside

01-03-2020

Det er en stor festdag og en glæde at kunne lancere God Adgangs nye hjemmeside. Vi har været i design hjørnet, møbleret om, fornyet teknikken, skabt nye tilbud og visninger af vores tusindevis af data om tilgængeligheden til bygninger og udearealer i Danmark.

Vi har nu en ny hjemmeside og en ny mobilløsning, så du altid kan søge og finde God Adgang registrerede steder på din computer, eller når du er på farten og bruger en telefon eller en tablet. Ved hjælp af både tekst og billeder af de registrerede steder kan du danne dig et indtryk af adgangsforholdene forud for et besøg. 

God Adgang registrerer cirka 150-200 steder om året, så der kommer hele tiden nye oplysninger, som kan deles op i forhold til 7 forskellige typer handicap, så man let kan finde de oplysninger, der er relevante for en selv. De 7 typer af handicap er fortsat kørestols- og rollatorbrugere, gang-, arm- og håndhandicap, blinde og svagsynede, døve og hørehæmmede, astma og allergikere, kognitivt udfordrede og mennesker med læsevanskeligheder.  

Prøv bl.a. den nye søgefunktion, hvor du kan få vist dine søgeresultater på et kort eller i en liste, hvor de nærmeste vises først.


Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96