Godadgang Logo

God Adgang registrering af speciallægeklinikker i Region Hovedstaden

20-05-2022

Region Hovedstaden har et stort politisk fokus på, at der skal være gode adgangsforhold til speciallægeklinikker i regionen. Derfor tilbydes alle klinikker en god adgang registrering, så patienter, der har brug for behandling, kan vurdere adgangsforholdene i forbindelse med en konsultation i klinikken. Hvis man har et handicap eller en funktionsnedsættelse kan det være rart at vide, om der er trapper eller elevator i bygningen, hvor langt man skal gå fra sin bil til indgangen, eller om det er let at høre informationer om behandlingen, fordi der er teleslynge i klinikken.

På godadgang.dk kan man se billeder af adgangsforholdene eller læse om tilgængeligheden, som er samlet i en præsentation af hver klinik. Du skal være opmærksom på, at det er information om de aktuelle adgangsforhold - både de gode og de mindre gode muligheder. Det er op til dig at vurdere, om adgangsforholdene duer for dig.

Indtil videre kan man læse om 12 forskellige speciallægeklinikker indenfor hjerte-kar sygdomme, dermatologi og hudsygdomme, allergi og lungesygdomme, psykiatri, kirurgi og endoskopi, reumatologi samt øre-, næse og halssygdomme. Du kan se alle speciallægeklinikkerne via dette link. Du kan også søge direkte på godadgang.dk eller sundhed.dk efter god adgang registrerede steder. 

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96