Godadgang Logo

Tornøes Hotel i Kerteminde

21-12-2019

Nogle glade og tilfredse gæster foreslog ejerne af Tornøes Hotel at få hotellet God Adgang registreret, så flere gæster kan finde oplysninger  om indretningen af  hotellet på godadgang.dk.

Rigtig mange mennesker kender formentlig Tornøes Hotel og har set billeder af hotellet, med den fantastiske beliggenhed langs havnen og den utrolig smukke hovedbygning - med 4 trin op -
og tænkt, at en historisk bygning, som  har været hotel siden 1865, nok ikke kan være særlig tilgængelig for mennesker med et handicap.  Men her tager man heldigvis fejl.  Hotellet består nemlig af flere bygninger og flere indgange, og der er idag en fin niveaufri adgang fra hotellets parkeringsområde og ind i hotellet gennem værelsesfløjen frem til hele hotellets stueetage incl. reception, restaurant og toiletfaciliteter.

Hotellet råder over 2 tilgængelige værelser med fine store badeværelser og 2 tilgængelige værelser, hvor badeværelserne er lidt mindre men godt indrettet.  Et weekend-  eller ferieophold i Kerteminde kan så afgjort anbefales. Når man besøger Kerteminde kan man bl.a. gå tur langs havnen, promenere langs lystbådehavnen, besøge Fjord og Bælt, besøge Johannes Larsen museet eller slendre rundt i den gamle bydel.   

En ting skal man dog være opmærksom på. Hotellets store mødelokale og teatersalen, hvor bla. Kerteminderevyen vises, ligger på 1. sal, og der er ikke elevator til denne del af hotellet. 

Læs mere om Tornøes Hotel på godadgang.dk her.

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96