Godadgang Logo

Husker du at markedsføre dit medlemskab af God Adgang?

25-01-2022

På godadgang.dk kan man finde informationer om adgangsforholdene til alle God Adgang mærkede steder.  Man kan se billeder og læse om detaljer vedrørende indretningen af de mange forskellige typer bygninger, virksomheder og udearealer, som har valgt at blive God Adgang mærket. 

Men husker du selv at markedsføre dit medlemskab af God Adgang? Dine gæster, kunder eller borgere har brug for at kunne finde oplysninger om adgangsforholdene, samtidig med at de leder efter andre oplysninger på eksempelvis din hjemmeside. Har du lagt link ind på din egen hjemmeside til oplysningerne om adgangsforholdene på godadgang.dk?

Du kan også skilte med dit medlemskab ved indgangen til din bygning. Se eksempelvis hvordan GuestApart har valgt at bruge deres medlemskab i skiltningen af virksomhedens engagement for bæredygtighed og socialt ansvarlighed. 

Er medarbejderne i din virksomhed orienteret om, at der findes detaljerede oplysninger om adgangsforholdene, og at de endda også findes på engelsk og tysk? Medarbejderne kan altid henvise til disse informationer, hvis ikke de lige kan svare på, hvor brede dørene er, eller hvor højt toilettet er.

Der er mange måder at få mere ud af sit medlemskab af God Adgang. Vi hjælper dig gerne, hvis du vil høre mere. 


Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96