Godadgang Logo

Mange nye god adgang registrerede sundhedsbehandlere

01-12-2023

Region Hovedstaden har siden 2015 tilbudt alle sundhedsbehandlere i regionen en gratis registrering af adgangsforholdene, for at gøre det lettere for borgere og patienter at danne sig et indtryk af tilgængeligheden til praksis og klinikker, inden man booker en tid. Læger, fodterapeuter, kiropraktorer, fysioterapeuter, tandlæger og speciallæger har gjort brug af tilbuddet og gør det stadig. 

I 2023 besluttede Region Hovedstaden at igangsætte en systematisk registrering af alle speciallægeklinikker. En meget spændende opgave som vi i God Adgang har kastet os over med stor glæde. I 3. og 4. kvartal 2023 har vi besøgt speciallægeklinikker i Allerød, Frederikssund, Gribskov, Halsnæs, Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm og Ruderdal. Hvert kvartal kommer der nye til - en kommune ad gangen. Registreringen af alle klinikker løber frem til udgangen af 2025. 

Man kan se alle de besøgte steder på godadgang.dk. Man kan f.eks. søge ved at vælge kategorien "sundhedsbehandlere, praksis og klinikker" for at se alle registrerede steder. Man kan filtrere ved at søge på en underkategori og f.eks. se alle øjenlæger eller alle psykiatere osv. alt efter hvad man skal bruge. Man kan også søge ved at skrive et bynavn og flere andre muligheder. Gå til søgeboksen

 

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96