Godadgang Logo

Ud i naturen

Naturen er for alle, men for mange kan det være vanskeligt at finde egnede oplevelser, udflugter eller ture. God Adgang registrerer også naturoplevelser, så du kan få detaljerede billeder og oplysninger om en tur eller et udflugtsmål. Måske skal du træffe nogle særlige forholdsregler, medbringe særligt udstyr eller indstille dig på de muligheder og begrænsninger, der måske er på stedet. Vi håber, at du vil læse om nogle af stederne og får glæde af oplysningerne om adgangsforholdene. 

Du kan også klikke tilbage til søgemuligheden og søge på kategorier som "naturoplevelser og udsigtspunkter", "badebroer" eller "badestrande" for at læse om tilgængeligheden til flere steder.

Adgangen til naturoplevelser

Billede af Adgangen til naturoplevelser

Tilgængelige naturoplevelser gør det muligt for flere at tanke nye indtryk og få frisk luft. Se nogle af vores dejlige ture og udflugtsmål

Læs om nogle af vores ture og søg flere på godadgang.dk

Tilgængeligheden til strande og søer

Billede af Tilgængeligheden til strande og søer

En tur til vandet giver friske input året rundt. Men hvordan finder man steder, hvor der er gode adgangsforhold? Vi har listet et par steder her.

Læs mere om adgangsforholdene til nogle af de oplevelser ved vandet, som er God Adgang registreret.

Parker og andre pusterum

Billede af Parker og andre pusterum

Parker, blomsterhaver og kirkegårde kan være gode mål for udflugter, som sikrer grønne og smukke indtryk, samtidig med at man får frisk luft.

Inspiration til udflugter til parker og andre pusterum

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96