Godadgang Logo

LEGOLAND Castle Hotel og LEGOLAND Holiday Village er nu også medlem af God Adgang

26-08-2021

Alle elsker en tur i LEGOLAND. Du kan stadig nå det, for LEGOLAND har åbent fredag til mandag i både september og oktober og i hele efterårsferien (uge 42).

Du kan bo og overnatte tæt på parken - enten på Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel eller LEGOLAND Holiday Village. Alle tre steder er registreret og medlem af God Adgang. Derfor kan du nu læse om adgangsforholdene og tilgængeligheden til alle faciliteter, så du kan afgøre, hvad der duer for dig. Du kan f.eks. vælge et af de 4 multiværelser på Hotel LEGOLAND, hvis du har brug for plads på værelset og rummelige badeværelser. På LEGOLAND Castle Hotel kan du vælge allergiværelser uden tæpper eller et af de 9 store multiværelser, hvor hele familien kan være. Hvis du bedre kan lide en hytte, finder du en hytte med niveaufri adgang og et flot tilgængeligt badeværelse i LEGOLAND Holiday Village. 

Se flere billeder af stederne og læs om adgangsforholdene i vores præsentationer af de 3 steder. Det er dig, der afgør, hvad der er "handicapvenligt" for dig. 

Hotel LEGOLAND

LEGOLAND Castle Hotel

LEGOLAND Holiday Village

   

 

Ulla Kramer

Ring eller skriv til os, hvis du har en virksomhed eller en bygning, som skal God Adgang mærkes.

info@godadgang.dk - tel. 51 34 35 96